Duraliler Anaokulu
DURALİLER MAH. 4592 SK. DURALİLER İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ DURALILER ANAOKULU BLOK NO 28 KEPEZ / ANTALYA
0(242) 227 47 17

VİZYON

Vizyonumuz; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş, bilime inanan ve bölgesinde ilk tercih edilen ve en güvenilen okul olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz; öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutarak; Onları, "Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda Türk milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren; milletini ve tüm insanlığı seven; ailesine, toplumuna ve vatanına bağlı; çok çalışmaya hazır; ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi; ufku geniş; işbirliğine önem veren, her zaman geçerli olan teknolojik gelişmeleri bilen, ´Biz´ ruhunu taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir."

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim